Verkrachter sloeg mogelijk 230 keer toe

Print
Verkrachter sloeg mogelijk 230 keer toe

Afbeelding: HBVL

Een 36-jarige man uit het Belgische Maasmechelen zit in de cel op verdenking van 19 verkrachtingen. Mogelijk ligt dat aantal nog veel hoger, want in totaal had hij contact met 230 vrouwen. De politie roept hen op om zich te melden.

De man, die getrouwd is en pas vader, zit al sinds september in de cel op verdenking van verkrachtingen, aanrandingen, oplichtingen, diefstallen en misbruik van vertrouwen. De verdachte ging altijd op dezelfde manier te werk. Eerst won hij het vertrouwen van de vrouwen, sprak met hen af en verdoofde hen. Daarna bestal hij het slachtoffer en randde haar aan. 

Verdachte overlijdens
Omdat de man zijn slachtoffers zwaar verdoofde, bekijkt de politie alle verdachte overlijdens van vorig jaar om na te gaan of er een mogelijk verband bestaat met de verdachte die zichzelf ‘Raf’ noemde

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →