Zes aanhoudingen voor ladingdiefstal in Beringe

Print
Zes aanhoudingen voor ladingdiefstal in Beringe

Foto ter illustratie Afbeelding: ANP

De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag zes personen aangehouden voor ladingdiefstal op het industrieterrein in Beringe. Een persoon is na een aanrijding met een politieauto eerst in het ziekenhuis aan zijn verwondingen behandeld voor hij is opgesloten. Bij meer vrachtwagens, aantal onbekend, waren de zeilen opgesneden om de buit eruit te roven.

 

Nadat bij de politie melding was gemaakt van de diefstal is met helikopter en speurhonden naar de daders gezocht. Drie konden na een speurtocht in de omgeving van de Rozenobel op het industrieterrein langs de Noordervaart worden aangehouden.

Een vierde verdachte is later elders opgepakt, samen met twee anderen met wie hij in een auto zat. Nog onbekend is waar de laatste drie verdachten precies zijn gearresteerd en wat hun identiteit is. Ook is nog onbekend hoe de aanrijding van een verdachte met een politieauto is veroorzaakt.

 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →