Overvallen café Linne weer open

Print
Overvallen café Linne weer open

Afbeelding: Facebook

Het vrijdagavond overvallen café De Tramhalte aan de Nieuwe Markt in Linne gaat zondag weer open. Dat heeft de uitbater op Facebook laten weten.

“We zijn de carnaval met een moeilijke start begonnen. Maar we gaan met man en macht de schouders eronder zetten om jullie nog een paar leuke dagen te geven.” Zondag trekt de carnavalsoptocht door Linne. Het bericht krijgt veel steunbetuigingen van bekenden en klanten.

Spaarkas
De overval vond plaats op de avond dat de spaarkas zou worden gelicht in het café. De uitbaatster van het café is geslagen en raakte gewond. Ze is voor onderzoek met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Over haar toestand is niets bekend gemaakt. In het bericht op Facebook, dat mede door de uitbaatster is ondertekend, wordt de dank uitgesproken voor de vele steunbetuigingen. 

Lees ook: Kroegbazin overvallen op avond kas lichten

Duizenden euro's
Volgens de politie is een nog onbekend geldbedrag buitgemaakt. Omstanders spreken van duizenden euro’s die vrijdagavond uitgekeerd zouden worden uit de spaarkas en vermoeden dat de dader uit was op dit geld. De overvaller of overvallers zouden het woonhuis naast het café via de achterkant zijn binnengedrongen. 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →