Baarden in de sport weer helemaal in

De baard (en snor). Het is een modeverschijnsel met pieken en dalen. Ook in de sport zijn er altijd wel mannen die even geen zin hebben zich te scheren of die eens wat anders willen.
Print

Op dit moment lijkt het aantal toppers met baard weer toe te nemen. Zelfs Lionel Messi, het wonderkind van FC Barcelona, heeft zijn engelengezicht ingeruild voor een stoere look.

Een overzicht van sporters met baard uit diverse periodes; van Messi tot FC Utrecht-voetballer Nacer Barazite, van de Franse oud-rugbyer Sébastien Chabal tot NBA-basketballer James Harden en van de Engelse cricketinternational Moeen Ali tot onze eigen Willy Brokamp. Oordeel zelf of het bevalt.

 

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen