Gestolen trombone duikt op in Milsbeek

© iStock

Cor Tijssen van de KwaKbergband verloor zondagavond tijdens carnaval in Nijmegen zijn trombone. Nu is die opgedoken. In Milsbeek.

Redactie

Daar zag een inwoner hoe twee jonge vrouwen zondag in de carnavalstent met de trombone aan het overgooien waren. De man vertrouwde het niet en nam het koperen instrument in beslag. Vervolgens ontdekte hij dat het de in Nijmegen gestolen trombone betrof, schrijft De Gelderlander.

Dierbare herinneringDinsdag kon Tijssen weer met zijn dweilorkest op pad en lekker blazen op zijn vertrouwde instrument. De toeter was ooit eigendom van een mede-bandlid, die recent overleed. De trombone was voor Cor daardoor van onschatbare waarde en een dierbare herinnering aan een oude vriend. Voor Tijssen betekent de vondst een geweldig slot van de carnaval.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal