Even geen vuurwerkshow meer bij concert Adele

© EPA / AD

Adele schrapt de vuurwerkshow uit haar concertprogramma. Dat liet de Britse zangeres aan haar fans weten nadat haar 4-jarige zoontje Angelo vuurwerk in zijn oog kreeg.

Redactie

Het schrappen van het vuurwerk had meteen invloed op het einde van haar optreden, dat ze normaal gesproken afsluit met het nummer Set Fire To The Rain en een grote vuurwerkshow, maar Adele vertelde dat Angelo nogal geschrokken was. ,,Iedereen houdt van de vuurwerkshow maar mijn zoon was gisteravond aanwezig en hij kreeg een klein beetje vuurwerk in zijn oog. Hij was erg ontdaan dus ik heb het geschrapt", vertelde de zangeres aan haar verzamelde fans.Aan het einde van haar optreden in Perth hield de 28-jarige Hello-zangeres een peiling. Fans die wilden dat de vuurwerkshow terugkeerde moesten dat hardop laten weten. De zaal reageerde met een luid geschreeuw. ,,Okay, dan doen we het vuurwerk misschien weer volgende keer", zei Adele vervolgens.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee