Maurice Steijn beste trainer van periode

© ProShots

VVV-trainer Maurice Steijn heeft de Bronzen Stier voor beste trainer van de derde periode in de eerste divisie gekregen.

Redactie

Het is de enige prijs die de onbetwiste koploper deze periode in de wacht sleept en dat vindt VVV-aanvoerder Danny Post maar vreemd. Hij twittert: 'Drie periodes gewonnen, geen speler van ons nog een stier. Prachtig. Weet je ook weer hoe serieus je die prijs moet nemen.' Zijn ploeggenoot Jonathan Opoku was wel genomineerd, maar legde het af tegen Jamiro Monteiro van Cambuur Leeuwarden.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

GoudIn de voorgaande twee periodes was er ook al geen Stier voor beste speler weggelegd voor een VVV'er. Toen gingen Tom Boere (FC Oss) en Abdelhak Nouri (Jong Ajax) ermee aan de haal. De prijzen worden telkens aan het eind van een periode in de eerste divisie uitgereikt aan de beste speler, de beste trainer, het grootste talent en de topscorer. Aan het einde van het seizoen dingen alle prijswinnaars mee naar de Gouden Stieren.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee