A2 tussen Leenderheide en Weert-Noord dit weekend dicht

© ANP

De A2 is dit weekeinde afgesloten voor verkeer tussen knooppunt Leenderheide en de afrit Weert-Noord in de richting van Maastricht. Rijkswaterstaat voert onderhoudswerkzaamheden uit aan het asfalt.

Redactie

De snelweg wordt afgesloten van vrijdag 3 maart 21.00 uur tot maandag 6 maart 06.00 uur. Tussenliggende op- en afritten zijn ook afgesloten, maar worden op zaterdag 4 maart om 11.00 uur wel al opengesteld voor het lokale verkeer. Dat geldt ook voor verzorgingsplaats 't Haasje bij Maarheeze.

OmleidingHet verkeer moet rekening houden met omleidingen en een extra reistijd die kan oplopen tot 20 minuten. Verkeer vanuit Eindhoven richting Maastricht wordt omgeleid via de A67 en de A73. Verkeer vanuit Eindhoven richting Leende wordt omgeleid via de A67 en de Geldropseweg en Leenderweg. Lokaal verkeer wordt ter plaatse omgeleid, aldus Rijkswaterstaat.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee