YouTube-ster Furtjuh naar Heerlen

© Youtube

YouTube-sensatie Furtjuh komt 17 oktober naar Theater Heerlen. De vlogger met ruim 400.000 abonnees verruilt het internet even voor de schouwburg en presenteert daar een familievoorstelling. Het theater noemt het ‘een onvergetelijke live-ervaring voor de trouwste kijkers en YouTube-fans’.

Ruud Maas

Furtjuh is het alter ego van de 27-jarige Rutger Vink uit Vlaardingen. Hij begon in 2012 met vloggen en maakt sindsdien liedjes, sketches en parodieën. Hij won de prijs voor beste mannelijke YouTuber en was vorig jaar te zien in het RTL4-programma It Takes 2.

NachtmerrieDe voorstelling kent een heuse verhaallijn: Furtjuhs ergste nachtmerrie komt uit als zijn YouTube-kanaal wordt verwijderd. Met zijn publiek probeert hij zijn kanaal weer op te bouwen en doet daarbij letterlijk alles voor de views. Hij zingt, kookt en gaat uitdagingen aan en neemt ook speciale gasten mee.

De show – in de herfstvakantie - is onderdeel van een tournee door het land waarbij hij ook onder meer Eindhoven aandoet.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee