Politie verricht sporenonderzoek in woning dode man Blitterswijck

© Mara van den Oetelaar

Veel inwoners van Blitterswijck tonen hun rouw op Facebook met een zwart lintje

Veel inwoners van Blitterswijck tonen hun rouw op Facebook met een zwart lintje © DL

© DL

thumbnail:
thumbnail: Veel inwoners van Blitterswijck tonen hun rouw op Facebook met een zwart lintje
thumbnail:

De 50-jarige man die vrijdagochtend rond 9.50 uur dood in zijn woning in Blitterswijck is aangetroffen, is mogelijk door een misdrijf om het leven gekomen. Dat heeft de politie zaterdag laten weten. Omdat de doodsoorzaak nog niet vaststaat en omdat de politie wel rekening houdt met een misdrijf, wordt op het lichaam van het slachtoffer sectie verricht. De woning van het slachtoffer is nog door de politie afgezet, er wordt nog de hele dag sporenonderzoek verricht.

Redactie

Politie verricht sporenonderzoek in woning dode man BlitterswijcDe man, vader van drie kinderen, was een echte dorpsfiguur. Inwoners van Blitterswijck verkeren dan ook in shock over het plotse overlijden. Zo was het slachtoffer onder meer al 16 jaar Eerste Gildemeester (voorzitter) van het St. Antonius Abt Gilde, lid van carnavalsvereniging de Ruuk en tot twee jaar geleden jeugdleider bij de lokale voetbalclub BVV ’27. Zijn zoon voetbalt nog maar vanwege het overlijden van diens vader zijn de wedstrijden van twee jeugdelftallen zaterdag afgelast. Veel inwoners van Blitterswijck tonen hun rouw op Facebook met een zwart lintje (zie foto).

De politie is de zaak met 25 rechercheurs en politiemedewerkers aan het onderzoeken. Het speurwerk is vrijdagochtend opgestart en is nog steeds gaande. Over de toedracht doen veel geruchten de ronde maar omdat de doodsoorzaak nog niet vaststaat en er nog onderzoek verricht wordt, kan de politie daar nog niets over melden.

Lees ook: Dode man in woning Blitterswijck

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee