Lijsttrekker Piratenpartij komt niet opdagen bij 3FM

© ANP

Ancilla van de Leest van de Piratenpartij zou vanmorgen aanschuiven bij 3FM, maar is niet op komen dagen. 3FM-dj Domien, bij wie de lijsttrekker zou aanschuiven, probeerde haar vanmorgen tevergeefs te bereiken.

Maarten van Ast

,,Ik had heel graag nu hier met haar gesproken over haar partij, die naar eigen zeggen door weinig media serieus genomen wordt, maar ze is er niet", aldus Domien. Van der Leest heeft vanmorgen wel een paar tweets verstuurd, maar die gaan niet in op haar afwezigheid. Mogelijk zijn de berichten van tevoren ingepland. ,,Je wordt gezocht door Domien", reageert iemand. ,,Gelukkig; er is je niks overkomen! Maar uhhh.... lekker geslapen?", zegt iemand anders. Volgens een woordvoerder van de partij heeft ze zich mogelijk verslapen, nadat ze vannacht tot 03.00 uur te gast was op Radio 1. Vooralsnog is ze zelf niet bereikbaar voor een reactie.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee