Wonderkind Elha (12) zingt loepzuiver Sia's Chandelier

© Youtube

De 12-jarige Elha Nympha uit de Filipijnen wordt nu al één van de grootste stemmen ter wereld genoemd. Ze won niet alleen The Voice Kids in haar vaderland, maar wordt nu ook getipt voor het goud in de NBC-talentenjacht Little Big Shots: de Amerikaanse tegenhanger van de RTL4-show Superkids.

Tom Tates

Haar sublieme vertolking van Sia's hit Chandelier is in korte tijd al ruim anderhalf miljoen keer bekeken en wordt massaal gedeeld op sociale media.

Sensationele stemLittle Big Shots-presentator Steve Harvey kondigde Elha in een promofilmpje voor zijn show aan als een wonderkind met een sensationele stem. Het meisje zingt extreem zuiver en heeft ook nog eens een bereik van meerdere octaven.

Ultieme droomElha is voor de opnamen van het programma samen met haar moeder drie weken in Los Angeles. Daarna keert ze weer terug naar de Filipijnen. Haar ultieme droom is om ooit superster te worden. Afgaande op de duizenden positieve reacties op Facebook en andere platforms - zoals: 'de stem van een godin' - gaat dat haar zeer waarschijnlijk wel lukken.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee