Patricia Paay komt in warm land bij van plassekstapes

Paay komt aan bij de rechtbank in Haarlem

Paay komt aan bij de rechtbank in Haarlem © Victor Schildkamp

Patricia Paay (67) is in het buitenland op een geheime plek aan het bijkomen van alle reuring rondom haar gelekte plassekstape. ,,Ze is op vakantie in een warm land om bij te komen van alle hectiek'', aldus Peter R. de Vries die de diva adviseert. ,,Hopelijk daalt haar bloeddruk daar ook weer een beetje.''

AD

Peter vertelde vanavond in RTL Boulevard over de vervolgstappen van Patricia. Ze heeft een gespecialiseerd bureau in de arm genomen dat ervoor moet zorgen dat haar sekstapes niet meer op internet staan. Daarnaast bereidt ze een zaak voor tegen de Telegraaf Media Groep (TMG). GeenStijl en Dumpert, onderdeel van TMG, plaatsten vorige maand linkjes naar de sekstapes van Patricia. ,,De dagvaarding is onderweg", aldus De Vries.Patricia, die eerder dit jaar trouwde met miljonairszoon Robbert Hinfelaar (32), heeft nachtmerries na het lekken van de video's en voelt zich erg slecht. Dat vertelde ze aan tafel bij Eva Jinek. ,,Je gaat ermee naar bed en je staat ermee op." Volgens Patricia is haar carrière helemaal naar de knoppen. ,,Je moet je voorstellen, dat ik al vijftig jaar op televisie ben, maar dat is nu in één klap weg. Zo ga ik dus de geschiedenis in."

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee