K3 treedt op in De Doolhof Tegelen

© ANP

De populaire Belgische meidengroep K3 treedt zondag 16 juli op in De Doolhof in Tegelen.

John Verstraelen

Het drie kwartier durende optreden van het bij kids razend populaire trio Hanne, Klaasje en Marthe vormt het slot van een kindermiddag voor jonge gezinnen. Het Venlose poppodium Grenswerk heeft K3 weten te strikken. Grenswerk houdt in de dagen daarvoor in het Tegelse openluchttheater voor de tweede keer het festival Grenswerk Open Air. Daarvoor zijn Golden Earring en Racoon al geboekt.

SportpaleizenK3 treedt normaliter op in grote sportpaleizen als dat van Antwerpen. Grenswerk heeft de entreeprijs bewust relatief laag gehouden: 17,50 euro per ticket. Elders liggen de entreeprijzen beduidend hoger, maar treedt K3 dan ook langer op. Komende zaterdag vanaf 10.00 uur start de voorverkoop. De Doolhof biedt plaats aan circa 3000 bezoekers.

OpvolgersHanne, Klaasje en Marthe zijn de opvolgers van Karen, Kristel en Josje. Zij kondigden begin 2015 hun afscheid als K3 aan. Daarop werd de door SBS6 uitgezonden talentenjacht K3 zoekt K3 gestart. De ‘oude garde’ hield vervolgens tussen december 2015 en april 2016 een afscheidstour.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee