Clown Bassie verbolgen: 'Caravankopers opgelicht met namaakprul'

Bassie en Adriaan bij hun auto die werd verkocht voor 1.550 euro.

Bassie en Adriaan bij hun auto die werd verkocht voor 1.550 euro.© Margo Tilborghs / HBVL

Bas van Toor, beter bekent als clown Bassie, is laaiend. Hij begrijpt niet dat de namaak Bassie en Adriaan auto en caravan voor ruim 6000 euro zijn verkocht. 'De kopers zijn gewoon een poot uitgedraaid'.

Redactie

Dat zegt Van Toor tegen deze krant. Genaaid"Helaas zijn die kopers gewoon genaaid met een sloopauto en een wrak van een caravan wat nog geen dubbeltje waard is", begint Van Toor. "Slimme jongens zijn het, die verkopers. Zo'n caravan kost gebruikt 750 euro. Twee bussen rode en gele verf van de Gamma en je bent klaar."Vorige week verkocht het Friesse Mijts Caravans en Campers zowel de auto als de caravan nadat het bedrijf in december failliet ging. De wagen, een Honda Prelude 2.0 uit 1989, ging voor 1.550 euro van de hand, inclusief oogwimpers. De tourcaravan was meer in trek. Na 21 biedingen verwisselde de caravan voor 4.500 euro van eigenaar. Lees ook: Caravan Bassie en Adriaan verkocht voor 4.500 euro

Te huurVan Toor: "De enige en echte Bassie en Adriaan combinatie is al jaren in het bezit van een oud medewerker van ons bedrijf. Die verhuurt 'm overigens ook nog steeds."

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee