Twee gewonden bij steekpartij in Venlo

© ANP

Bij een steekpartij in Venlo is donderdagavond een zwaargewonde gevallen. Het slachtoffer werd omstreeks 20.30 uur door de hulpdiensten aangetroffen in de Bisschop Schrijnenstraat. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis.

Redactie

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Over de aard van de verwondingen zijn nog geen details bekendgemaakt. De politie heeft een man en een vrouw aangehouden. Een van hen is ook gewond naar het ziekenhuis vervoerd.

TraumahelikopterVolgens de politie heeft de steekpartij zich afgespeeld op de Klokkengietersstraat. Dat is ongeveer anderhalve kilometer van de plek waar het slachoffer is aangetroffen. Wat de aanleiding is geweest voor de steekpartij is nog niet duidelijk.

Een traumahelikopter met arts was ter plekke om eerste hulp te verlenen.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee