Basketballers BSW verliezen thuis van Leiden

© iStock

In een zwakke wedstrijd heeft BSW de opgaande lijn uit de voorbije weken niet kunnen doortrekken. De Weerter basketbalploeg verloor zaterdagavond in eigen huis met 57-71 van Zorg en Zekerheid Leiden.

Paul Vek

Aan beide kanten was er veel te veel balverlies en waren de schotpercentages erg laag waarbij de aanvallende machteloosheid bij BSW het grootst was. De thuisploeg kreeg gaandeweg de wedstrijd steeds meer problemen met scoren en kwam na de pauze slechts tot het povere aantal van 23 punten.MalaiseOmdat Leiden in de malaise deelde bleef het lang een gelijke strijd en maakten de gasten pas in het laatste kwart het verschil. Na een 34-35 ruststand bleef het tot 50-54 spannend waarna Leiden vijf minuten voor tijd de beslissing forceerde via Rogier Jansen: 50-60. Jeroen van Vugt was met vijftien punten topscorer bij BSW.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee