Elsen moet puzzelen met middenvelders

© Laurens Eggen

MVV kan voor het eerst sinds enkele weken weer over de complete selectie beschikken. Geen pijntjes, geen ziektes en ook geen schorsingen in de equipe van Ron Elsen.

Emil Visser

Dat betekent dat aanvoerder Nick Kuipers weer zal terugkeren in de opstelling. De grote vraag is alleen hoe Elsen de puzzel op het middenveld zal leggen. Voor Florian Loshaj was de afgelopen twee wedstrijden ruimte in het veld wegens schorsingen bij MVV. Hij speelde naar behoren en scoorde zelfs het beslissende doelpunt tegen FC Dordrecht.

De zege werd afgelopen vrijdag voor de poorten van de hel weggesleept in Dordrecht, maar MVV heeft weer een zege binnen. Nadat MVV de nummer 19 opzij heeft gezet, mag het maandagavond (20 uur) aantreden tegen de nummer 18 in de competitie. Jong Utrecht verloor afgelopen vrijdag nog van hekkensluiter Achilles ’29.

Vermoedelijke opstelling:Geens, Labylle, Kuipers, Pereira, Ciranni, Ippel, Nys, Nwakali, Schroijen, Pedro, N’Koyi

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee