Fortuna mist geblesseerde Bassan tegen NAC

© Ermindo Armino

De laatste tien minuten van de wedstrijd tegen VVV afgelopen vrijdag moest Emrah Bassan na een ferme tik tegen zijn enkel al aan zich voorbij laten gaan. En ook maandagavond tegen NAC is hij er vanwege die blessure niet bij.

Ron Langenveld

Tel daarbij op dat ook Kamen Hadziev vanwege zijn rode kaart ontbreekt, en het mag duidelijk zijn dat de opstelling van Fortuna tegen de Bredanaren er anders uit gaat zien dan normaal. Hoe hij een en ander gaat oplossen, daarover liet Fortuna-trainer Sunday Oliseh zich zondagavond na de laatste training nog niet uit. Bassan wordt zeer waarschijnlijk vervangen voor Roald van Hout.Maar op het middenveld is de oplossing minder duidelijk. Jorrit Smeets is nog niet fit genoeg om Hadzhiev te vervangen. Mogelijk wordt Vitor Saba ingezet, of schuift Perr Schuurs een linie naar voren. “We moeten improviseren”, aldus Oliseh. “Ik ben er nog niet helemaal uit.”

Aan het verlies tegen VVV heeft de trainer afgelopen weekend in ieder geval niet al te veel aandacht meer besteedt. “De spelers weten zelf wel wat er mis ging. Dat hoef ik er niet nog eens in te wrijven. We kunnen beter vooruit kijken naar de wedstrijd tegen NAC en zorgen dat we daar punten kunnen pakken.”

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee