Zet je tuinstel maar alvast klaar: donderdag bijna 20 graden!

© Ermindo Armino

Afgelopen weekend kregen we met veel zon en lenteachtige temperaturen al een voorproefje van wat ons donderdag te wachten staat. Het kwik loopt die dag op tot zo'n 19 graden.

Redactie

De week start maandag en dinsdag met temperaturen die kunnen oplopen tot zo'n 14 á 15 graden. Wolkenvelden en zon wisselen elkaar af. WoensdagJe hoeft woensdag geen paraplu mee te nemen als je gaat stemmen. De dag start bewolkt. In de middag klaart het op en loopt de temperatuur op tot 13 graden. Het blijft droog.DonderdagBegin maar alvast met het afstoffen van je tuinstel. Want donderdag wordt de absolute topper van de week. Het wordt zonnig en de temperatuur loopt op tot zo'n 18 en lokaal misschien zelfs 19 graden. Geniet er maar van, want vrijdag wordt het een stuk minder fraai. De temperatuur zakt dan naar 12 graden, meer bewolking en in het weekend kan er zelfs een drup regen vallen.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee