Let op: eerste trajectcontrole in Limburg binnenkort van start

© ANP

De trajectcontrole in de Koning Willem-Alexandertunnel in Maastricht gaat vanaf maandag 20 maart gefaseerd aan.

Redactie

Op 20 maart wordt de trajectcontrole actief voor het verkeer dat via de A2 tunnel richting het zuiden reist. Dat laat het Openbaar Ministerie weten.

Totaal vier trajectcontrolesIn de Koning Willem-Alexandertunnel komen in totaal vier trajectcontroles, in elke buis één. De controles in de A2 en N2 richting het noorden worden naar verwachting op 1 mei actief. De laatste trajectcontrole in de N2 tunnel richting het zuiden start eind mei.

Camera'sDe camera’s hangen voor en na de tunnels. Hierdoor wordt over een afstand van ongeveer de 2,5 km de gemiddelde snelheid gemeten. Op de A2 wordt gehandhaafd op 100 km per uur, op de N2 wordt gehandhaafd op 80 km per uur.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee