Politie krijgt twee tips na dood Wilbert Ingenpass

© Mara van den Oetelaar

De politie heeft twee tips gekregen in de zaak Blitterswijck die momenteel worden onderzocht.

Pieternel Kellenaers

De tips zijn binnengekomen na een oproep dinsdag 7 maart aan getuigen die in de nacht van donderdag 2 op vrijdag 3 maart iets verdachts hebben gezien rond de woning van het slachtoffer aan de Jan Franssenstraat in Blitterswijck. Daar is vrijdag 3 maart in de ochtend het lichaam gevonden van de 50-jarige Wilbert Ingenpass.

UitgekamdAl tien dagen is de politie met een team van 25 rechercheurs en politiemedewerkers de zaak aan het onderzoeken. Vier dagen lang is het huis van het slachtoffer uitgekamd en op het lichaam is sectie verricht. Toch wordt “in het kader van het lopende onderzoek” weinig meer naar buiten gebracht dan dat het ‘mogelijk’ om een misdrijf gaat.

UitvaartZaterdag heeft de uitvaart van Ingenpass plaatsgevonden. Op de website condoleance.nl hebben bovendien bijna 200 mensen sinds woensdag hun steunbetuiging en/of herinnering aan (de nabestaanden van) Ingenpass achtergelaten.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee