Politie onderzoekt filmpje van vechtpartij

© Dumpert.nl

De politie is een onderzoek gestart naar een filmpje van een vechtpartij tussen een aantal jongeren in Weert, dat op de website Dumpert.nl is verschenen.

Redactie

Op het filmpje is te zien dat enkele jongens in Weert met elkaar slaags zijn geraakt. Een jongen ligt op de grond, waarna er tegen hem aan wordt geschopt. Eenmaal opgestaan krijgt hij nog een aantal klappen te incasseren.

In onderzoekHet incident zou zich hebben afgespeeld in de omgeving Kleefstraat/Thornstraat in Weert en is nu bij de politie onder de aandacht gekomen, zo bevestigt een woordvoerder. De jeugdagent heeft het voorval in onderzoek.

De politie vermoedt dat het filmpje al enige tijd geleden is opgenomen. Men is op zoek naar getuigen die meer kunnen vertellen over het voorval. Waarom wordt de jongen in elkaar geslagen en wie was er allemaal bij betrokken? Getuigen wordt gevraagd contact op te nemen via het telefoonnummer 0900-8844.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee