Politie onderzoekt filmpje van vechtpartij

Print
Politie onderzoekt filmpje van vechtpartij

Afbeelding: Dumpert.nl

De politie is een onderzoek gestart naar een filmpje van een vechtpartij tussen een aantal jongeren in Weert, dat op de website Dumpert.nl is verschenen.

Op het filmpje is te zien dat enkele jongens in Weert met elkaar slaags zijn geraakt. Een jongen ligt op de grond, waarna er tegen hem aan wordt geschopt. Eenmaal opgestaan krijgt hij nog een aantal klappen te incasseren.

In onderzoek
Het incident zou zich hebben afgespeeld in de omgeving Kleefstraat/Thornstraat in Weert en is nu bij de politie onder de aandacht gekomen, zo bevestigt een woordvoerder. De jeugdagent heeft het voorval in onderzoek.

De politie vermoedt dat het filmpje al enige tijd geleden is opgenomen. Men is op zoek naar getuigen die meer kunnen vertellen over het voorval. Waarom wordt de jongen in elkaar geslagen en wie was er allemaal bij betrokken? Getuigen wordt gevraagd contact op te nemen via het telefoonnummer 0900-8844.

 

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen