Live: Vooruitblik op Formule 1-seizoen met F1-experts Hans en Ivo

© Red Bull Content Pool

Het Formule 1-seizoen staat op het punt van beginnen. Zondag over een week gaan de lampen in Melbourne voor het eerst op groen. Dan gaan we zien waar Max Verstappen precies staat. Wij blikken alvast vooruit met onze Formule 1-verslaggevers Hans Straus en Ivo Op den Camp. Wat denken zij?

Redactie

De afgelopen dagen konden onze lezers pragende vragen insturen en daar werd massaal gehoor aan gegeven. Er is een selectie gemaakt die Hans en Ivo vandaag proberen te beantwoorden.Vragen, vragen, vragen...Tijdens de uitzending kan hieronder en via Facebook live worden gereageerd. Hans en Ivo zullen dan proberen het gesprek aan te gaan. Vragen stellen kan ook. Dat mag gaan over Max Verstappen, maar ook over de Formule 1 zelf, of hoe het leven van een Formule 1-verslaggever eruit ziet. De uitzending start om 12:05 uur en is te zien op onze Facebookpagina.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee