Elsen ziet gretige selectie MVV

© Laurens Eggen

MVV-coach Ron Elsen gaat goed geluimd naar Velzen voor de uitwedstrijd vrijdagavond tegen Telstar. Zijn groep maakt een gretige indruk. “We trainden vandaag om half elf, maar om kwart voor tien stond iedereen al op het veld.”

Emil Visser

De grote vraag bij de MVV-aanhang is of Patrick N’Koyi in de basis zal starten. Als invaller brak hij afgelopen maandag met zijn doelpunt de wedstrijd tegen Jong Utrecht open. Daarna was hij in de met 4-1 gewonnen wedstrijd nog belangrijk met een assist.

Niet helemaal fit“N’Koyi is nog niet lang helemaal fit. Hij komt terug van zes maanden blessureleed. Dan moet je hem niet direct drie wedstrijden in een week tijd laten spelen”, verduidelijkt Elsen. “We willen niet het risico nemen om hem meteen weer kwijt te raken. We willen dat hij fit is richting de play-offs.”

Diezelfde gedachte geldt voor Emrullah Güvenc, die zich ook maandag verdienstelijk maakte voor de Maastrichtenaren tijdens zijn invalbeurt.

Vermoedelijke opstelling MVV: Geens, Labylle, Pereira, Kuipers, Ciranni, Schroijen, Ippel, Nys, Pedro, Nwakali, N’Koyi

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee