Steijn: 'We hebben nog drie overwinningen nodig'

© ProShots

VVV mag vrijdag voor de tweede uitwedstrijd op rij aan de bak. In Dordrecht wacht de op een na laagst geklasseerde tegenstander in de eerste divisie.

Hans Straus

Op de afsluitende training ontbrak alleen de geblesseerde Johnatan Opoku. Hij is niet inzetbaar. Net als Danny Post, die vanwege zijn elfde gele kaart moet toekijken.PromotieTrainer Maurice Steijn wordt de laatste dagen steevast gevraagd naar zijn inschatting van het moment waarop promotie door VVV gevierd kan worden.

'Nog drie wedstrijden'"We staan vijftien punten voor op MVV en hebben een beter doelsaldo. Dan is het in mijn berekening zo, dat we nog drie overwinningen nodig hebben uit de komende acht duels", zegt Steijn.

Vermoedelijke opstellingHet ligt voor de hand dat Moreno Rutten op het middenveld de geschorste Danny Post gaat vervangen: D. van Crooij, Janssen, Promes, Röseler, Dekker, Rutten, Leemans, V. van Crooij, Seuntjens, Hunte, Sleegers.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee