Aanhouding in verband met plassekstapes Patricia Paay

© ANP

De politie heeft donderdagochtend een 39-jarige man uit Beverwijk aangehouden in verband met de plassekstapes van Patricia Paay.

Redactie

Dat heeft de politie aan RTL Boulevard bevestigd. De man wordt ervan verdacht betrokken te zijn bij het online zetten van de beruchte beelden.Digitale expertsDe politie heeft ondere andere computers en telefoons van de Beverwijker in beslag genomen. “Deze spullen zijn nu in handen van onze digitale experts voor onderzoek”, aldus een woordvoerder van de politie. Lees ook: Patricia Paay komt in warm land bij van plassekstapes

OpgeluchtPatricia Paay heeft RTL Boulevard laten weten opgelucht te zijn met de arrestatie. "Dit is heel goed nieuws. Eerlijk gezegd snakte ik wel naar zo'n bericht. Hopelijk krijgen we nu eens antwoord op de vraag wie hier achter zit."EendenvangerDe Beverwijker, die achter het Twitter-account Eendenvanger schuil zou gaan waarop de seksvideo’s van Patricia Paay online verschenen, wordt verdacht van computervredebreuk, smaad en belediging.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee