Verboom debuteert in basis Roda tegen Twente

© De Limburger

Bryan Verboom debuteert vrijdagavond in de basis van Roda JC dat in Kerkrade tegen FC Twente (aanvang 20.00 uur) op jacht gaat naar de derde thuisoverwinning in successie.

Redactie

De Belgische linksback, gehuurd van Zulte-Waregem, vervangt de geschorste Ard van Peppen. Voor de rest handhaaft Yannis Anastasiou vrijwel zeker de ploeg die zondag de baas was over FC Groningen (3-1).GeschorstTom van Hyfte, de aanvoerder die tegen Groningen gepasseerd werd, ontbreekt tegen Twente. Ook hij is geschorst. Marcos Gullón blijft aan de kant met een blessure, Beni Badibanga en Simon Church zijn nog niet fit.

OvertuigingAnastasiou hoopt dat zijn spelers dezelfde energie en overtuiging laten zien als afgelopen zondag. "Vanaf de aftrap wil ik volle toewijding zien. Als een speler na vijftig of zestig minuten uitgeput is of niet meer verder kan, mag hij mij een signaal geven." ZoontjeThanasis Papazoglou vloog deze week naar Griekenland om bij de bevalling van zijn eerste kind (een zoon) te zijn. Hij keerde donderdagmiddag terug in Kerkrade en trainde apart. De lange spits begint vrijdagavond op de bank.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee