Fortuna-trainer Oliseh: deze jongens staan op scherp

© Bas Quaedvlieg

"We gaan proberen om er nog een mooie reeks van te maken", zei trainer Sunday Oliseh donderdag na de training van Fortuna Sittard over de resterende wedstrijden dit seizoen.

Redactie

"Ik ben er positief over", zei Oliseh. "De jongens staan op scherp." Zeker, Fortuna heeft nu twee wedstrijden achter elkaar verloren. "Maar je moet ook kijken tegen wie en waarom." Tegen NAC speelde het gemis van drie belangrijke spelers een belangrijke rol. "En wij hebben het team niet om dat makkelijk op te vangen."VaderDat leed is vrijdag tegen De Graafschap grotendeels geleden. Ferry de Regt is vader geworden, Kamen Hadzhiev is terug van zijn schorsing en de enkel van Emrah Bassan is hersteld. Alleen linksback Marco Ospitalieri ontbreekt vanwege diens rode kaart. Waarschijnlijk neemt Kamen Hadzhiev zijn plek in.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee