Camiel Eurlings schikt met OM in zaak mishandeling vriendin

Camiel Eurlings met zijn ex-vriendin waar het om gaat.

Camiel Eurlings met zijn ex-vriendin waar het om gaat. © ANP

Oud-minister en CDA-coryfee Camiel Eurlings gaat in op een schikkingsvoorstel van het Openbaar Ministerie (OM) in een langlopend conflict met zijn ex-vriendin.

Redactie

Het OM vond voldoende bewijs dat Eurlings zich in de zomer van 2015 schuldig heeft gemaakt aan 'eenvoudige mishandeling' en zijn ex werd gevraagd een oplossing te vinden via een onafhankelijk bemiddelingstraject.Langslepend"Eurlings heeft woensdag het aanbod van het OM geaccepteerd om de voor alle partijen vervelende en langslepende zaak nu te kunnen afsluiten'', aldus zijn woordvoerder donderdag. "Over de inhoud van de transactie in deze privézaak worden geen verdere mededelingen gedaan.''Lees ook: Soap rond Camiel Eurlings krijgt nieuw hoofdstukVeroordelingEen afdoening middels een transactie betekent volgens de woordvoerder dat een strafrechtelijke vervolging niet aan de orde is. Er is volgens hem dan ook geen sprake van een strafrechtelijke veroordeling of erkenning van schuld door

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee