Temptation Island: Maastrichtse Karim windt 'sneaky' Lisa om zijn vingers

© Facebook

De Nederlandse Lisa maakte tot nog toe een sterke indruk in Temptation Island. Toch lijkt ze nu definitief te zijn gevallen voor de charmes van de Maastrichtse Karim.

Redactie

In de aflevering van donderdag is te zien hoe Lisa steeds meer toegeeft aan haar gevoelens voor Karim. Maar niet voor de camera. Pas als ze denkt dat de camera's uitstaan, zoekt ze toenadering tot haar temptation. Wat ze echter niet weet, is dat alles wordt vastgelegd. Waar geen camera hangt is op de douche. Het blijft gissen wat daar is gebeurd... 'Haroon 2.0'Twitter ontplofte donderdagavond. Lisa wordt omschreven als een 'sneaky bastard' en een 'Haroon 2.0', verwijzend naar de Groningse spierbundel die vorig jaar meedeed. Hij probeerde destijds ook uit het zicht van alle camera's single meiden te versieren, terwijl het eigenlijk andersom zou moeten zijn.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

KampvuurIn de volgende aflevering krijgt Merijn tijdens het kampvuur te zien hoe zijn Lisa steeds meer steken laat vallen. In een opgedoken video op Facebook is te zien dat bij Merijn de stoppen, na het zien van de beelden, volledig doorslaan. Gelukkig kan hij het goed vinden met de bloedmooie Pommelien, die de troosteloze Merijn ongetwijfeld met open armen zal ontvangen. Bekijk het fragment hieronder.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee