Jazzdans

© Archief De Limburger

In het kader van de jumelage met de plaatsen Pontoise in Frankrijk en Böblingen in Duitsland, en ook vanwege het feit dat ze hun tweede lustrum vieren, oefent deze balletgroep voor dansuitvoeringen in de regio én in Pointose.

Peter de Vreede

Wie weet de naam van deze balletschool, in welke plaats was zij gevestigd, en wie herkent de enthousiaste danseressen op deze foto uit mei 1977?

Reacties kunt u sturen naar peter.devreede@delimburger.nl

Reacties:

Beek, 22 maart 2017Geachte heer de Vreede,Hierbij een reactie op uw oproepje van de Kiek van Toen van zaterdag 18 maart j.l.Volgens mij gaat hier om Dansschool Giselle te Elsloo. Deze was gelegen aan de Dr. Poelsstraat.De locatie waar deze foto is gemaakt, was het D.E.S. gebouw. Dit was een gebouwtje waar door de drumband D.E.S. (Door Eendracht Sterk) werd geoefend.De directrice van de dansschool was toen mevrouw (de?) Klein.De meisjes die op de foto staan, ken ik niet van naam. Ikzelf ben het tweede (knielende) meisje van rechts. Ik hoop dat u meerdere reacties zult krijgen, zodat u zeker weet of mijn verhaal klopt.Met vriendelijke groet,Wilma de Vries

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee