Drie gewonden bij steekpartij: 23-jarige man opgepakt

© ED

In Eindhoven heeft afgelopen weekend een steekpartij plaatsgevonden in een parkeergarage. Drie mensen raakten daarbij gewond. Een 23-jarige man uit Panningen is aangehouden.

Redactie

Even na 4:00 uur in de nacht van vrijdag op zaterdag ontstond een vechtpartij tussen twee groepen. Hierbij werd ook gestoken. SteekwondDe politie ging poolshoogte nemen na een melding over een auto die met hoge snelheid uit de garage kwam en richting ziekenhuis reed. De politie achtervolgde de wagen waarin een man met een steekwond bleek te zitten. Hij is aangehouden.Bebloed gezichtBij de garage trof de politie een man met een bebloed gezicht aan. Ook hij is aangehouden en later in het ziekenhuis behandeld aan zijn verwondingen.17 jaarEr raakte nog iemand gewond en ook hij is aangehouden. In totaal werden negen arrestaties verricht variërend in de leeftijd tussen de 17 en 23 jaar oud.'Zinloos geweld'Hoe de ruzie in de parkeergarage onder de Heuvel Galarie zo uit de hand kon lopen, moet onderzoek uitwijzen. Een familielid van een de slachtoffers liet aan het Eindhovens Dagblad weten dat het 'sowieso ging om zinloos geweld'.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee