'Het zou niet goed zijn als Max dit jaar al wereldkampioen wordt'

© Red Bull Contentpool

Als het aan Tom Coronel ligt dan moet Max Verstappen nog maar even geen wereldkampioen worden. "Het zou niet goed zijn als Max dit jaar al wereldkampioen wordt."

Redactie

dat zegt Coronel in een vooruitblik bij Ziggosport. "We moeten nog tien jaar met die jongen vooruit, hé?', begint Coronel. "Hij moet gewoon heel voorzichtig stapjes nemen". 'Waarom niet?'Ziggo-collega en voormalig Formule 1-coureur Robert Doornbos is het niet eens met Coronel. Doornbos: "Wat goed is komt snel. Wat heel goed is komt heel snel. Hij heeft het juiste materiaal, dus waarom niet?"Structureel snellerOf hij het juiste materiaal heeft is overigens afwachten. Tijdens de wintertesten waren de teams van Ferrari en Mercedes structureel sneller dan Red Bull. Testen zeggen niet alles, en daarom kijken de Formule 1-fans rijkhalzend uit naar komend weekend. Dan gaan in Australië tijdens de eerste Grand Prix van het seizoen voor het eerste de lampen op groen. Pas dan wordt duidelijk waar Verstappen precies staat. De race begint zondag om 07:00 uur en is live te volgen via delimburger.nl.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee