Al meer dan vier ton ingezameld voor overleden agent

Print
Al meer dan vier ton ingezameld voor overleden agent

Afbeelding: AFP/Justin Tallis

Voor de nabestaanden van de 48-jarige Britse politieagent Keith Palmer, die door de aanslagpleger in Londen werd vermoord, is inmiddels ruim 350.000 pond (circa 405.000 euro) gedoneerd. Dat meldde de initiatiefnemer van de actie vrijdag aan de Britse zender Sky News.

"Hartverwarmend'', zei Stephen Redgewell, de man die via internet heeft opgeroepen geld in te zamelen voor Palmer. Theresa May noemde Palmer een echte held.

Overleden
Een 52-jarige man reed woensdag met een auto in op voetgangers op de Westminster Bridge in Londen. Hij bracht Palmer fatale verwondingen toe en werd vervolgens doodgeschoten door de politie.

De aanslag eiste ook de levens van een Amerikaanse toerist en een medewerkster van een school in Londen. Verder overleed donderdag een 75-jarige man aan de verwondingen die hij door de terreuractie had opgelopen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen