Fortuna legt ook Sjoerd Ars vast voor volgend seizoen

© Johannes Timmermans

Na Finn Stokkers blijft nu ook Sjoerd Ars bij Fortuna. De club heeft woensdag de optie in het aflopende contract van de aanvaller gelicht en hem ook voor volgend seizoen vastgelegd.

Redactie

De Achterhoeker kwam deze winter over vanuit Hongarije naar Sittard. De voormalige topscorer van de eerste divisie kwam nog niet tot scoren bij zijn nieuwe club, mede omdat hij na een aantal wedstrijden plaats moest maken voor de wel trefzekere Finn Stokkers.

SabaOok middenvelder Vitor Saba, die eveneens deze winter naar Sittard kwam, heeft een nieuw contract dat hem tot de zomer van 2018 in Sittard houdt.

Opvallend is tevens dat Stefan Askovski bij Fortuna onder contract blijft. Askovski is sinds de winter uitgeleend aan de Poolse club Górnik Leczna.

ContractOnder voormalig trainer Ben van Dael speelde Askovski nagenoeg iedere wedstrijd, maar onder Sunday Olisey was hij geen vaste waarde meer. Desondanks heeft de club besloten om zijn contract te verlengen.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee