Karl Lagerfeld, Ted Baker en vele anderen naar Outlet Roermond

Woolrich, Sunglass Hut, Carhartt, G-star, Karl Lagerfeld en Ted Baker. Zes van de 37 nieuwe winkels waarvan donderdag 6 april voor het eerst de deuren open gaan in het nieuwe gedeelte van Designer Outlet Center Roermond.
Print

Wie van al dat geshop honger en dorst krijgt, kan terecht in nieuwe horecazaken als Burger Federation of Wagamama. Eerder maakte Starbucks al bekend naar het outlet te komen.  

Shopwalhalla 
Het Designer Outlet Center in Roermond is al een tijd bezig het shopwalhalla uit te breiden. Donderdag 6 april is de zogeheten ‘soft opening’. Het officiële openingsfeest wordt op 12 april gehouden. De Limburger nam deze week een kijkje achter de schermen van de publiekstrekker. Het resultaat: een dag outlet in beeld in één minuut, of in tekst van uur tot uur.

Een dag op de Outlet in Roermond: 

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen