Tijd dringt voor ‘nieuw’ Outlet

© Luc Lodder

Het wordt nog flink aanpoten voor de ondernemers in het nieuwe gedeelte van het Designer Outlet Center Roermond. Donderdag gaan de deuren van de uitbreiding open. Met nog maar een paar dagen te gaan, wordt er zowel aan de binnen- als de buitenkant van de nieuwe winkels nog flink gewerkt. Zelfs het personeel dat nodig is om de zaken draaiend te houden, is nog niet compleet. De vijftig nieuwe zaken zoeken samen nog zestig medewerkers.

Paul Bots en Jule Peeters

Op 6 april is de zogeheten ‘soft opening’ van de nieuwe wijk bij het Outlet. Een kleine week later wordt officieel het lintje doorgeknipt van de nieuwbouw die zeventig miljoen euro heeft gekost en ruim elfduizend vierkante meter beslaat. Roermond wordt daarmee volgens de eigenaar het grootste designer outlet van Noord-Europa met tweehonderd merkwinkels.

In het nieuwe deel van het Roermondse merkendorp komen grote namen als Karl Lagerfeld en Ted Baker. Verder opent G-Star een zaak in het nieuwe gedeelte en krijgt Adidas, dat al een zaak in het oude deel van het Outlet heeft, er een grotere nieuwe winkel.

De uitbreiding met ruim een hectare heeft zeventig miljoen euro gekost


Lees ook: de keiharde methode Outlet


Alle nieuwe merken van het Roermondse Outlet op een rij:

RETAIL MERKEN

Amsterdam Diamond HouseAnne FontaineArmaBirkenstockBrama GroupBraxCarharttCoccinelleCinqueFred De La BretoniereFrey WilleGarcia JeansG-starIKKSKarl LagerfeldKennel & SchmengerLa PerlaLancelLevi’sLiebeskindLiu JoLongchampMajeMammutMarlies DekkersO’BagPatrizia PepePeter KaiserPeutereyRetour Denim de LuxeSarah PaciniScotch & Soda KidsStreet oneSunglass HutTed BakerTiger of SwedenWoolrich

HORECA

La PlaceStarbucksWagamamaBurger Federation

Een dag op de Outlet in Roermond: 

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee