Robin Gielen stapt over naar vrouwen Venlo

Robin Gielen

Robin Gielen© DL

© Istock

thumbnail: Robin Gielen
thumbnail:

Robin Gielen wordt de nieuwe trainer van de vrouwen van HandbaL Venlo. De 40-jarige Gielen maakt hiermee de overstap van de mannen naar de vrouwenploeg. De Weertenaar is niet de eerste bij Venlo die deze stap maakt. Zijn voorganger Richard Curfs bewandelde dezelfde weg. Van Curfs wordt aan het einde van het seizoen afscheid genomen.

Ingrid Lemmens

Gielen was twee jaar werkzaam bij de mannen van Venlo. De Noord-Limburgse eredivisionist heeft de ambitie uitgesproken om de komende jaren de aansluiting met de top-drie van Nederland te vinden en binnen vijf jaar om de landstitel mee te willen spelen.

Gielen speelde tijdens zijn carrière als speler actief bij Sittardia, het Duitse SG vfl BHW Hameln, het Belgische Kreasa Houthalen en Bevo Hc. Als trainer had hij eerder ook Rapiditas, Achilles Bocholt en Bevo 2 onder zijn hoede.

Meer nieuws in de krant van zaterdag

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee