Ronald Koeman is duidelijk over Oranje: 'Onmogelijk'

© EPA

Het leek al onwaarschijnlijk, maar Ronald Koeman heeft zaterdag de laatste twijfels weggenomen: hij wordt niet de nieuwe bondscoach van Oranje.

De Redactie

De trainer van Everton benadrukte in een interview met Ziggo Sport dat hij niet beschikbaar is. "Het is onmogelijk dat ik dat nu ga doen", klonk het resoluut.In beeldKoeman werd twee jaar geleden vaak genoemd als de gedroomde opvolger van Louis van Gaal, maar de KNVB koos destijds voor de tandem Hiddink-Blind. "Ik was ooit in beeld en misschien ben ik nog wel steeds in beeld. Maar ik wilde het twee jaar geleden graag doen en het past nu niet. Wie weet komt dat ooit nog in de toekomst", aldus Koeman.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Merseyside-derbyDe trainer deed zijn uitspraken na een enerverende voetbalmiddag. Zijn Everton verloor de Merseyside-derby met 3-1 van aartsrivaal Liverpool. Met Georginio Wijnaldum in de basis versloegen de 'Reds' de ploeg van Koeman. Liverpool steeg daardoor naar de derde plaats in de Premier League, Everton blijft zevende.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee