Toprestaurant Juliana opent nieuwe brasserie

© De Limburger

Restaurant Juliana in Valkenburg zet zijn verjonging door. Tot nieuwe chef kok is benoemd de 27 jarige Herman Cooijmans, die als sous chef Timo Reichelt (32) naast zich krijgt.

Ray Simoen

Verder komt er een brasserie bij het restaurant, dat in 2015 een Bib Gourmand kreeg. Daarbij wordt gemikt op een publiek, dat in ongedwongen sfeer van 'vet lekkere Bourgondische' gerechten wil genieten, aldus Philippe van Uden, die sinds 2014 samen met zijn partner Fréderique Stevens (39) Juliana leidt.

TerrasDe brasserie gaat Garden Club heten en biedt gasten de mogelijkheid om ook op het riante terras in de grote tuin achter het restaurant aan tafel te gaan. Daarvoor wordt aan aparte entree gemaakt, waardoor de gasten direct het ( overdekte) terras kunnen bereiken.

Kijkje in de keukenOok start Juliana met een culinaire noviteit: ‘Kitchen Experience on a easy monday’. "Elke maandag kunnen gasten vanaf 18:30 uur in de keuken kijken hoe hun gerechten worden bereid en kunnen ze de koks om uitleg, tips en adviezen vragen. Ze kunnen hun gerecht zelf uit de keuken naar hun tafel meenemen of de obers vragen hen aan tafel te serveren", aldus Fréderique Stevens.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee