Jong AZ promoveert naar de Jupiler League

© Pro Shots (via AD)

Jong AZ speelt volgend seizoen in de Jupiler League. Het beloftenteam van de Alkmaarders is zaterdagavond kampioen geworden van de Tweede Divisie.

AD/Nik Kok

De ploeg van trainer Martin Haar komt zondag pas in actie tegen VVSB, maar door het gelijkspel van concurrent De Treffers bij Barendrecht (2-2) is Jong AZ nu al zeker van de titel.

BeloningAZ werd met een straatlengte voorsprong kampioen. De promotie naar de Jupiler League is voor de spelers een mooie beloning. "Want spelen in de Jupiler League zal uiteindelijk nog beter zijn voor hun ontwikkeling. En dat is waar het uiteindelijk om draait natuurlijk, zoveel mogelijk goede spelers opleiding voor het eerste elftal", reageert Haar.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee