Nog eens vier verdachten van mishandeling homokoppel opgepakt

Print
Nog eens vier verdachten van mishandeling homokoppel opgepakt

Jasper en Ronnie (rechts) werden aangevallen met een betonschaar. Afbeelding: Erik van 't Hullenaar (via AD)

De politie heeft nog eens vier mensen opgepakt die ervan worden verdacht betrokken te zijn bij de mishandeling van een homostel in Arnhem, afgelopen weekend.

Het viertal, afkomstig uit Arnhem, meldde zich zondagavond laat op het politiebureau. Ze zijn tussen de veertien en zestien jaar oud. Eerder werden al een verdachte uit Gennep (20) en een andere jongen uit Arnhem (14) gearresteerd.

Betonschaar
De in totaal zes verdachten worden ervan verdacht betrokken te zijn bij de mishandeling van een homokoppel in de Gelderse hoofdstad. De twee slachtoffers van 31 en 35 jaar liepen in de nacht van zaterdag op zondag hand in hand over de Nelson Mandelabrug toen ze werden uitgescholden door een groepje passerende jongeren. Het stel werd vervolgens mishandeld. Een van hen werd geslagen met een betonschaar in zijn gezicht en verloor daardoor enkele tanden.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →