Vierde arrestatie in moordzaak shishabaas

Print
Vierde arrestatie in moordzaak shishabaas

Afbeelding: ANP

Geleen - De politie heeft een vierde verdachte aangehouden in het onderzoek naar de dodelijke schietpartij begin februari in Geleen. Hafed Merkikou, eigenaar van een shishabar in Sittard, kwam daarbij om het leven.

Het gaat om een 40-jarige man uit Heerlen. Eerder werden al drie mannen van 24, 28 en 29 jaar uit Stein, Maastricht en Heerlen opgepakt op verdenking van betrokkenheid bij dit misdrijf. De mannen zitten alledrie nog vast. 

Schietincident
Het slachtoffer van het schietincident kwam in de nacht van dinsdag 7 op woensdag 8 februari om het leven. Hij werd in zijn woning aan de Beatrixlaan in Geleen neergeschoten. Hij raakte zwaar gewond en overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. Medische hulp mocht niet meer baten. 

Politieonderzoek
De politie benadrukt dat met de arrestatie van de vierde verdachte het politieonderzoek nog niet is afgerond. Mensen die meer informatie hebben, kunnen zich nog altijd melden. 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →