Nieuwe leiding voor Omroep Reindonk

Print
Nieuwe leiding voor Omroep Reindonk

Afbeelding: Omroep Reindonk

Omroep Reindonk stelt Randy Habets aan als nieuwe directeur. Gerard Pansier is benoemd tot hoofdredacteur van de omroep uit Horst aan de Maas.

De in Horst woonachtige Habets (44) was tot eind vorig jaar directeur van de Zuid-Limburgse Stoomtrein Maatschappij. Hij gaat vanaf 1 mei voor 20 uur per week aan de slag voor Reindonk.

24 uur
De huidige cameraman-journalist Gerard Pansier (45) van Omroep Reindonk wordt vanaf 1 mei hoofdredacteur. Hij gaat 24 uur per week voor de omroep werken.

Gescheiden functies
Habets en Pansier volgen de eind vorig jaar bij Reindonk vertrokken directeur/hoofdredacteur Pieter Janssen op. Hij werd ontslagen omdat hij buiten medeweten van het bestuur een medewerker in dienst nam en rekeningen onbetaald liet. Na het doorlichten van de organisatie na het ontslag van Janssen besloot het bestuur van Reindonk eerder dit jaar de functies directeur en hoofdredacteur van elkaar te scheiden.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →