Opa Frans haalt snoeihard uit naar Jos Verstappen: 'Voor mij is-ie dood'

Print
Opa Frans haalt snoeihard uit naar Jos Verstappen: 'Voor mij is-ie dood'

Frans Verstappen. Afbeelding: ANP

Het is weer eens hommeles in de familie Verstappen. Opa Frans heeft maandag in de media keihard uitgehaald naar zijn zoon Jos.

Jos Verstappen werd zondagavond opgepakt na een vechtpartij in een strandclub in Roermond. 

Verstand
Vader Frans is helemaal klaar met het gedrag van zijn zoon. "Je hebt mensen die worden geboren met verstand, maar hij heeft een deel gemist denk ik", beklaagt hij zich tegenover RTL Boulevard

Waas
Jos Verstappen liet maandag weten dat hij meent zelf het slachtoffer te zijn, maar die boodschap gaat er bij zijn vader niet in. "Hij krijgt altijd een waas voor zijn ogen. Hij denkt niet na. Doordat hij dat krijgt, meent hij dat hij boven iedereen staat." 

Gebrouilleerd
De relatie tussen de vader en de opa van Formule 1-sensatie Max Verstappen is ernstig gebrouilleerd. Frans wil niets meer met Jos te maken hebben: "Voor mij is hij dood, hij komt er hier niet meer in", besluit hij boos.

Mishandeling
Frans en Jos hebben het al langer met elkaar aan de stok. Vorig jaar deed Frans aangifte tegen zijn zoon nadat die hem een klap verkocht na een hoog opgelopen ruzie. Hij trok die aangifte later in, maar geeft nu toe dat Jos hem destijds wel degelijk heeft geslagen. De zaak liep vorig jaar met een sisser af en werd voorwaardelijk geseponeerd. Nu hangt Jos, die al vaker met de politie in aanraking is gekomen, alsnog vervolging boven het hoofd.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →