Temptation Island: 'Rosanna in ziekenhuis na ruige nacht met Alex'

Print
Temptation Island: 'Rosanna in ziekenhuis na ruige nacht met Alex'

Afbeelding: Vijf

We zijn met zijn allen wellicht naar het wildste seizoen van Temptation Island tot nog toe aan het kijken, maar achter de schermen gebeurt nog meer dan we op tv te zien krijgen.

Zo blijkt de vrijpartij tussen Rosanna en ‘King Kong’ Alex in het ziekenhuis te zijn geëindigd. Dat schrijft TV Familie woensdag.

King Kong
Er wordt véél overspel gepleegd op Temptation Island dit jaar. Bij sommigen is dat een verrassing, bij anderen zag je het dan weer mijlenver aankomen. In die laatste categorie mag je Rosanna stoppen. De vriendin van spierbundel Niels viel bijna meteen voor de charmes van klerenkast Alex. Van de mannen kreeg hij al snel de bijnaam 'King Kong'.

Nu blijkt dat die bijnaam niet alleen slaat op zijn imposante lichaam. Want tijdens de wilde nacht die Alex had met Rosanna liep er één en ander verkeerd. Naar verluidt moest de cameraploeg onverwacht ingrijpen en de Nederlandse schone naar het ziekenhuis brengen.

'Veel pijn'
"Ze had naar het schijnt enorm veel pijn", zegt verleidster Saartje in het Belgische tijdschrift TV Familie. "Ze bloedde hevig en kon de dag erna met moeite lopen. Ze heeft me trouwens zelf gezegd dat het er wel ruig aan toe was gegaan, dus daar kan je je iets bij voorstellen. Arm meisje."

Afgezien
Een bron verbonden aan het programma noemt de situatie vooral enorm gênant, weet Het Belang Van Limburg. "Alex blijkt dus echt wel meer dan rijkelijk bedeeld te zijn in de lagere regionen. En ja, als er dan drank aan te pas komt en de hartstocht neemt de overhand, dan kan je een vrouw pijn doen. En dat is dus gebeurd. Rosanna was er behoorlijk erg aan toe. Ja, ze heeft afgezien."

'Klopt niet'
Aan Het Belang Van Limburg kan zender Vijf de uitspraken van Saartje niet bevestigen. "De roddel doet al een tijdje de ronde, maar klopt niet volgens de productie van het programma", zegt woordvoerster Barbara Salomon. "Verder reageren we niet op geruchten over Temptation island."