Ultieme geluksvogels: stel wint voor derde keer in loterij

Print
Ultieme geluksvogels: stel wint voor derde keer in loterij

Afbeelding: -

Barbara en Douglas Fink hebben over geluk niet te klagen. Het Canadese stel won sinds 1989 al drie keer bij een loterij.

Het stel was voor het eerst succesvol in 1989, zo schrijf De Telegraaf. Toen wonnen de Canadezen omgerekend 90.000 euro. In 2010 was het weer raak. Nu moest het stel genoegen nemen met een 'bescheiden' 70.000 euro. 

5,7 miljoen
Maar ook daarmee was de koek nog niet op. In februari van dit jaar was er namelijk nog de absolute klapper voor het koppel. Liefst 5,7 miljoen euro wonnen Douglad en Barbara dit keer. 

Barbara was diegene die als eerste ontdekte dat ze een grote prijs hadden gewonnen, weet de krant. Ze belde haar man die eerst niet te bereiken was. "Hij nam in eerste instantie niet op. Dus vijf minuten later belde ik weer en toen nam hij wel op. En toen zei ik dat het mij weer gelukt was", vertelt ze aan de loterij. 

Geld
Het stel laat weten het een deel van het geld naar de kinderen en kleinkinderen gaat, maar zelf gaan ze ook reizen en op zoek naar een nieuwe woning.

 

 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →