A73 weer volledig open na ongeval

Print
A73 weer volledig open na ongeval

Afbeelding: Archief ANP

De A73 tussen Horst en Venray is weer volledig open. De weg werd donderdagochtend afgesloten nadat een vrachtauto en een auto met elkaar in botsing kwamen.

Het ongeluk gebeurde rond 06:45 uur op de snelweg bij Castenray. Volgens de VID lag er zoveel rommel op de weg dat een ZOAB-cleaner ter plekke moest komen om de weg weer schoon te maken.

Lees ook: Ongeluk op A73, snelweg voorlopig dicht

Forse vertraging
Door de afsluiting liep het verkeer een vertraging op van meer dan een uur. Rond 08:30 uur kon één rijstrook worden vrijgegeven. De andere rijstrook werd rond 9:30 uur geopend. 

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen