Winston: Stilzwijgen Boulevard over affaire Humberto is erg raar

Print
Winston: Stilzwijgen Boulevard over affaire Humberto is erg raar

Afbeelding: ANP/Robin van Lonkhuijsen

De vermeende affaire tussen Humberto Tan en Dionne Stax houdt de gemoederen nog steeds flink bezig. Door RTL Boulevard wordt daarentegen nauwelijks aandacht besteed aan de vermoedelijke verhouding. Winston Gerschtanowitz, jarenlang het gezicht van het programma, verbaast zich over dat stilzwijgen.

Waar RTL Boulevard normaal gesproken elk nieuwtje van bekend Nederland bespreekt, was het nu stil toen vorige week woensdag bekend werd dat Humberto Tan weg zou zijn bij zijn vrouw Ineke Geenen uit Neer en een affaire zou hebben met NOS-nieuwslezeres Dionne Stax.

Raar
Vreemd, vonden de trouwe kijkers van het programma. "Net als veel andere mensen vond ik het ook raar", verklaarde Winston donderdag op Radio 10 in de ochtendshow van Lex Gaarthuis.

Winston ging in februari na negen jaar weg bij Boulevard. "Ik kan je één ding wel verzekeren: als Albert er nog had gezeten had Humberto er zeker in gezeten. Dan was er absoluut over gesproken", zei hij over zijn oud-collega Albert Verlinde, die afgelopen zomer eveneens afscheid nam van Boulevard.

Moeilijk
Winston snapt wel dat Boulevard worstelt met het onderwerp. "Natuurlijk is het moeilijk als het om een collega gaat die zelf ook niks zegt, maar toch." Volgens de presentator speelt ook 'de kant die Boulevard de laatste tijd op is gegaan' mee.

Missen doet Winston RTL Boulevard niet. Na zijn vertrek genoot hij van een korte vakantie en ging vervolgens aan de slag bij SBS, waar hij grotere studioprogramma's mag presenteren. "Ik had verwacht dat zo cold turkey ermee stoppen me wel zou raken, maar eigenlijk is dat totaal niet het geval. Ik heb ook geen heimwee of zo. Het heeft ermee te maken dat ik nu gewoon meteen weer verder werk bij SBS en met hele fijne mensen en daar ook weer mooie dingen mag maken."

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →